Partiojohtajat Mauri "Maki" Kuivanen", Tommi Silvennoinen ja Piia "Piipi" Törmä saivat piirimme pronssisen ansiomitalin kunniakirjoineen.

 

Pronssinen ansiomitali voidaan myöntää aktiivisesta ja ansiokkaasta toiminnasta lippukunnassa, piirissä ja/tai keskusjärjestössä. Edellyttää yleensä vähintään kolmen vuoden ansiokasta toimintaa partiojohtajatasoisissa tehtävissä mahdollisen edellisen ansiomerkin saamisen jälkeen. (Saajan on anomisvuonna täytettävä yleensä vähintään 21 vuotta.)

 

Kuivanen Mauri_Torma Piia_LSPPAM.jpg

Maki on pitkän partiotaipaleensa aikana toiminut niin vartionjohtajana kuin lippukunnanjohtajana ja koulutusvastaavana. Sittemmin hän on ollut luomassa lippukuntamme seikkailijatoimintaa vetäen silloista Huuhkajat -seikkailijavartiota. Tällä hetkellä Maki toimii Huuhkajien tarpojaluotsina sekä on pestattuna Valkeisten isännäksi ja kuuluu hallitukseemme.

 

Tommi liittyi partiotoimintaan aikuisena. Lastensa kautta hän tutustui lippukuntamme toimintaan ja rohkeasti tuli itsekin mukaan. Nopeasti hän huomasikin olevansa jo mukana ryhmän viikkotoiminnassa. Tommin johdolla lippukuntamme ensimmäinen tarpojavartio suoritti nykyisen ohjelman ja tunnetaan nyt Steel Hawks –samoajavartiona. Lisäksi Tommi on lippukunnan hallituksen jäsen.

Tommi ei päässyt paikalle vastaanottamaan ansiomerkkiään, mutta tulee sen myöhemmin saamaan.

 

Piipillä on myös ollut pitkä historia Kipassa. Tosin muutamia vuosia hän oli Härmälän Ilvestytöissä, mutta muutettuaan takaisin Parkanoon, tapahtui myös pian paluu viikkotoimintaan laumanjohtajana eli akelana. Piipi toi tullessaan paljon uusia ideoita ja näkökulmia mukanaan lippukuntaamme, erityisesti sudenpentutoimintaan. Lippukuntamme sammahtamaan päässyt laulukulttuurikin on saanut hänen ansiostaan jälleen tulta alleen. Piipi toimii lippukunnassa vastaavana akelana ja hallituksessa varajäsenenä.

 

Kipinäpartion hallitus onnittelee ansiomerkin saaneita.