Loading...
 

Vuori Keltainen

Tue lippukuntaa

Voit tukea lippukuntaamme liittymällä kannatusjäseneksi.

Mikäli haluat tukea partiota myös laajemmin Suomessa, voit liittyä Partion Ystäväviin.

Luonnollisesti voit liittyä partioon ihan perusjäseneksi, jolloin olet myös täysivaltainen lippukunnanjäsen. Liittymällä partiolaiseksi maksat partion jäsenmaksua, josta osa menee Suomen Partiolaisille, osa partiopiirillemme ja osa lippukunnallemme, jolloin voit myös tukea partiota monella tasolla. Lue lisää partiolaiseksi liittymisestä Liity partioon! -sivulta.


Kannatusjäsen

 

Haluaisitko tukea parkanolaista partiotoimintaa ja liittyä Kipinäpartion kannatusjäseneksi?

Kannatusjäsenmaksumme vuonna 2020 on 30 euroa. Maksun suuruuden määrää vuosittain lippukuntamme vuosikokous.

Kannatusjäsenmaksutuotto ohjataan lyhentämättömänä Kipinäpartion partiotoimintaan, kuten retkien ja leirien kuluihin, lippukunnan tapahtumiin sekä johtajakoulutuksiin.

Kannatusjäsenenä saat:

  • osallistua lippukunnan sääntömääräisiin kokouksiin (äänioikeus, mikäli olet jatkanut suoraan varsinaisesta jäsenestä kannatusjäseneksi )
  • lainata lippukunnan retkeilykalustoa (kerran vuodessa)
  • lippukunnan Partsika-lehden kotiin kannettuna, mikäli lehteä tehdään
  • vuokrata partiomaja Erävalkeaa edulliseen jäsenhintaan

Voit liittyä kannatusjäseneksemme täyttämällä sähköisen jäsenhakemuksen. Täytä lomakkeeseen pyydetyt tiedot. Valitse jäsentyypiksi 1-jäsen ja kirjaa lisätietokenttään "Kannatusjäsen". Lippukunnan käsiteltyä hakemuksen, saat kannatusjäsenmaksulaskun vuosittain sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa yhteyttä lippukunnanjohtajaan.


Partion Ystävät

PartionYstävät Fb Ryhdyin

Lippukuntamme on tarjonnut lapsille ja nuorille mahdollisuuden seikkailla, onnistua ja kasvaa yhdessä ryhmän kanssa jo vuodesta 1947. Retkiä, leirejä, nuotiontuoksua, ystäviä - tulevaisuudessa tahtoisimme tarjota nämä elämykset nykyistä useammalle lapselle ja nuorelle. Siihen tarvitsemme sinun apuasi!

Haluamme, että jokaisella lapsella on mahdollisuus tulla mukaan partioon ja siksi kutsummekin sinut mukaan Partion Ystävät -vuosilahjoittajaksi. Jo 40 eurolla vuodessa annat lapsille mahdollisuuden seikkailla ja tehdä asioita yhdessä kavereiden kanssa. Partion Ystävät auttavat vuosilahjoituksen avulla niitä lapsia ja nuoria, jotka muuten jäisivät ilman harrastusta: esimerkiksi vähävaraisten perheiden lapsia, erityistä tukea tarvitsevia ja maahanmuuttajaperheiden lapsia.

Partion Ystävänä voit samalla tukea myös suoraan lippukuntamme toimintaa vapaaehtoisella summalla, jonka käytämme lippukuntamme partiotoimintaan, kuten retkien ja leirien kuluihin, lippukunnan tapahtumiin sekä johtajakoulutuksiin.

Lue lisää vuosilahjoittamisesta ja tee lahjoituksesi verkossa osoitteessa www.partionystävät.fi. Partion Ystävänä saat ajankohtaista tietoa lahjoituksellasi tehtävästä työstä sekä Partion Ystävät -pinssin merkiksi ystävyydestä, joka ei raukene.

Lippukunnanjohtaja vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiisi Partion Ystävistä sekä siitä, mihin lippukuntamme on lahjoitusvaroja käyttämässä.


Sivua viimeksi muutettu Torstaina 14. Tammikuuta, 2021 21:42:28 EET