OMG2013_01.jpg Kipa I -vartio odottaa kilpailun lähtölaukausta.

Perinteinen kevät PT-kilpailu on tarkoitettu tarpojaikäisille partiolaisille ja heidän samoajaikäisille vartionjohtajille. Kilpailussa on kaksi sarjaa, oranssi tyttövartiolle ja vihreä poika- ja yhteisvartioille. Kipinäpartiosta kilpailuun osallistui kaksi vartiota vihreään sarjaan.

Kipa I – vartiossa lippukunnan mainetta pitivät yllä Arttu, Juha-Matti, Teemu, Miika ja Veeti. Vartio valitsi taktiikakseen nopeasti kiiruhtamisen ja suoriutuikin kisasta aivan kärkijoukoissa. Lopulliseksi tuli kelpo 6. sija.

Ökkömönkijäiset-vartio kilpaili kilpailun ulkopuolisena vartiona, sillä eihän vartion jäsenet ikänsä puolesta ikärajoihin mahtunut. Vartiossa kilpailivat Juhani, Taru, Anita sekä vahvistuksena Samuli ja Jesse. Ökkömönkijäiset mönkivät vihreän sarjan ulkopuolisista vartioista toiseksi.

Säiden puolesta oli aivan mahtava kilpailupäivä, aurinko paistoi kokoajan, mutta merituuli piti lukemat vielä ihan mukavina. Maasto oli Raumallakin märkää, mutta kahlaamaan ei sentään ruveta. Kilpailussa oli myös monta mukavaa ja opettavaista tehtävää. Lähtötehtävässä nikkaroitiin lintupönttö, välillä keitettiin kiisselit ja mannapuurot, rakennettiin katapultti, jolla myös ammuttiin, ja juostiin läpi merimerkkirata, joka ei maakravuille niin selvä ollut.

Vihreässä sarjassa oli yhteensä 9 vartiota ja 5 kilpailun ulkopuolista vartiota, oranssissa 22 vartiota ja 4 kilpailun ulkopuolista vartiota.

Tulokset: Vihreä (pdf) ja oranssi (pdf).