Perjantai

Leiriläiset seikkailijoista aikuisiin aloittivat leirin perjantaina. Perjantaina iltasella kerrattiin heikkojen jäiden mahdollisia paikkoja, heitettiin pelastusköyttä sekä kokeiltiin naskaleilla itsensä vetämistä. Illan kruunasi hampurilaisillallinen ja sen päälle sauna.

Lauantai Aura2013_01.jpg Lauantaiaamuna seikkailijat valmistivat pullataikinan iltapäivää varten ja Huuhkajat alkoivat tehdä Aurakelkkaa. Kotkat taas opettelivat talipallojen valantaa. Sudenpentujen saavuttua koko poppoo starttasi hiihtolenkille. Hiihdetty matka oli noin 4,5km, jonka varrella oli eläinten tunnistus rasti, jolla yhdistettiin kuvia oikeisiin jälkiin. Lisäksi tarjolla oli lämmintä mehua, ja maastoruokailu. Ja vielä ennen Auramoa tutustuttiin Parkanon kyliin palapelin muodossa. Aura2013_02.jpg Iltapäivällä sudenpennut leipoivat laskiaispullia ja valoivat Kotkien opastuksella talipalloja, Huuhkajat tekivät Auran valmiiksi, ja seikkailijat pystyttivät teltan. Päivälliseksi tarjolla oli hernekeittoa ja laskiaispullia. Teltassa yöpyvien kanssa kerrattiin kipinämikon velvollisuudet, jonka jälkeen olikin iltanuotion aika.

Iltanuotio oli tällä kertaa salissa sisätiloissa, joissa saimme hyödyntää esiintymislavaa sketseissä. Esitysten lisäksi ohjelmassa oli mielenkiintoista ”tietoa” Aurejärvenkylän tienoon historiasta, yhteislaulua, lupausten antoa ja merkkien jakoa. Lopuksi Mikkeli kertoi Saul-nimisestä miehestä. Iltanuotio päättyi sisaruspiiriin, jonka jälkeen oli vielä sauna ja iltapala. Niin ja Kotkat suorittivat vielä Talvinen hätämajoite, Osa I:en.

Sunnuntai

Teltassa vietetyn yön jälkeen tarpojat purkivat teltan, ja seikkailijat käynnistivät päivän leipomalla marjapiirakkaa jälkiruoaksi lounaalle. Sudarit pääsivät ensimmäisenä huovuttamaan. Huovutuksessa jokainen teki oman ikäkautensa tunnusvärin mukaisen huiviholkin. Ennen lounasta kaikki ennättivät huovuttamaan oman holkkinsa. Hieman tulisemman lounaan jälkeen vielä siivoiltiin paikat kuntoon ja pakattiin tavarat. Leiri päättyi perinteisesti lipunlaskuun ja sisaruspiiriin. PS. Millähän kylällä ollaan ensi talvena…