Ohjelmassa oli KiPalle perinteisiä elementtejä: puuroa, laulua, merkkejä ja näytelmiä.

Joulujuhlapaikaksi valikoitui erähenkinen Lapinnevan Eränkävijöiden maja, joka sopi juhlan pitopaikaksi tilojen ja erityisesti ympäröivän lumisen maiseman johdosta hyvin.

Juhla aloitettiin KiPan kokkien tekemällä puurolla, jota täydensi marjakiisseli sekä pipari- ja glögitarjoilu. Samaan aikaan oli heijastettuna seinälle valokuvia vuoden varrelta. Joulujuhla 2012_01

Mahat täynnä oli hyvä aloittaa itse ohjelma, jossa oli sudenpentujen ja seikkailijoiden näytelmä, jota muuten harjoiteltiin ja hiottiin aivan viime hetkeen asti takahuoneessa. Lisäksi johtajat esittivät perinteisen johtajanäytelmän, joka tulee aina yhtä yllätyksenä kaikille näyttelijöille, koska suoritukset pitää improvisoida kertojan antamien ohjeiden mukaan näytelmän aikana niistä ennakkoon tietämättä. Joulujuhla 2012_02

Perinteiseen tapaan lapsille jaettiin suoritusmerkkejä sekä johtajat ja muut tärkeät taustatukihenkilöt saivat omat muistamisensa vuoden uurastuksesta.

Tällä kertaa meillä oli ilo ja kunnia saada vieraaksi Mikkeli seurakunnasta, jonka kitarasäestyksellä lauloimme joululauluja. Mikkeli piti myös hartauden asiantuntevalla otteella.

Lopuksi kokoonnuimme sisaruspiiriin. Kiitokset kaikille juhlaan osallistuneille!