Loading...
 


Kuva0


Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Kuva5

Kuva6

 
Kipinäpartio on Parkanossa toimiva partiolippukunta. Tutustu partioon!
 
 

Tue lippukuntaamme

Kipinäpartion toiminta järjestetään vapaaehtoisvoimin. Lippukunnassamme on paljon erilaisia, isompia ja pienempiä tehtäviä, kuten talkoita ja varainhankintaa, joihin osallistumalla voit olla avuksi meille. Lue lisää näistä Liity partioon! -sivulta.

Lippukuntamme pyrkii pitämään partion harrastamisen Parkanossa mahdollisen edullisena. Toiminnan järjestäminen ei ole kuitenkaan ilmaista. Voit tukea lippukuntaamme taloudellisesti joko ryhtymällä partiolaiseksi, lippukunnan kannatusjäseneksi tai Partion Ystävät -vuosilahjoittajaksi. Lue näistä mahdollisuuksista lisää Tue lippukuntaa -sivulta.

 

Joulutauko

Vko 51-01 : Ryhmien viikkotoiminta joulutauolla, ei koloiltoja
Vko 02/2019 alkaen: Ryhmien koloillat normaaliin aikaan

Ryhmien erityiskokoontumisista ryhmien johtajat ilmoittavat tarkemmat tiedot.

 

Varainhankinta - Pesuainekampanja

Uusi partiovuosi aloitetaan varainhankinnan merkeissä. Viikolla 4 starttaa pesuaineiden tupla-kampanja.
Tuttu kampanjamme tunnettuja tuotemerkkejä isoissa paketeissa: kodin puhdistusaineet, konetiskiaineet, pyykinpesu- ja huuteluaineet  sekä uutena PippaM. kodin pesu- ja puhdistusaineet tyylikkäissä musta-valkoisissa pumppu- ja suihkepulloissa (avainlipputuote). 

 

TAPAHTUMAT

Lippukunnan Talvileiri Valkea

23.-25.2. Erävalkeassa. 

Koko lippukunta kokoontuu nauttimaan elämyksellisistä talvipäivistä.  Kelkassa on hurja meno, mutta lipsuuko suksi ja voiko jääpuikon paistaa? Talvisten aktiviteettien lomassa lämmitellään nuotiolla ja juodaan kaakaot, sekä puuhastellaan sisällä takkatulen lämmössä.  Tälläkin leirillä opit taatusti uutta kavereiden kanssa.

Leiriajat

Tarpojien, Samoajien, Vaeltajien ja Aikuisten retki alkaa lauantaina aamupäivällä kololta. 

Sudenpentujen retkipäivä on sunnuntai. Päivä alkaa aamupäivällä  ja päättyy Iltapäivällä.

Seikkailijoiden retki alkaa sunnuntaina iltapäivällä ja päättyy maanantaina iltapäivän loppupuolella ja sitä vanhemmilla muutamaa tuntia myöhemmin.  

Huoltajia tarvitaan tälläkin kertaa kuljetus ja huoltotehtäviin, ennen tai jälkeen retken tai sen aikana (valitaan ilmoittautumisessa).  Johtajiston voimavarat ovat pitkälti ohjelman toteuttamisessa. 
Leirikirje ilmestyy 11.2., josta löytyy tarkemmat tiedot varusteista ja aikataulusta. Huoltajien aputehtävät vahvistetaan  jälki-ilmoittautumisen päätyttyä.

Ilmoittautuminen ja retkimaksut

Ilmoittautumisaika on 21.1.-7.2. Ilmoittautumislinkki avautuu tähän tähän viikolla 4. ilmoittautuminen päättyy 7.2.  Jälki-ilmoittautuminen on avoinna  8.-14.2Jälki-ilmoittautuminen on avoinna  8.-14.2.

Retkimaksut ovat la-ma 24€, su-ma 17€, su 5€ (alennus alkaen perheen 3. maksavasta). Retkimaksuista lähetetään laskut partiolaisille / alle 18 vuotiaiden osalta heidän huoltajilleen. Leirimaksu eräpäivä on 17.2. Jälki-ilmoittautuneiden retkimaksut 29€/22€/10€.

 

Yhteistyössä

Lounais-Suomen Partiopiiri

Suomen Partiolaiset

Lounais-Suomen Partiopiiri Suomen Partiolaiset ​

 
 
Parkanon kaupunki Parkanon seurakunta

 
 
Oma Säästöpankki Parkanon Säästöpankkisäätiö
   
Sivua viimeksi muutettu Maanantai 14. Tammikuuta, 2019 22:34:12 EET