Loading...
 
 
Kipinäpartio on Parkanossa toimiva partiolippukunta. Tutustu partioon!
 
 

AJANKOHTAISTA

Partsika 2018

Partsika 2018 Kansi  Lippukuntalehti Partsikan tämän vuoden numero on ilmestynyt. Lehdestä löytyy jälleen juttuja ja kuvia lippukunnan toiminnasta nyt päättyvältä toimintakaudelta.

Lehteä on ollut jaossa kololla paraatiharjoituksissa 2.5. ja paraatiretkellä 6.5. Lehteä jaetaan vielä parin viikon ajan ryhmien kokouksissa, jonka jälkeen loput lähetetään postitse jäsenille.

Partsikaa voit lukea myös sähköisesti:

Image Partsika 2018

Tapahtumat


26.5. Siirtymäretki sudenpennusta seikkailijaksi Erävalkeassa

Vanhimmat sudenpennut siirtyvät syksyllä uuteen ikäkauteen, seikkailijoiksi. Siirtymäretkellä he valmistautuvat tähän ikäkauden vaihtumiseen sekä pääsevät hieman näkemään ja kokemaan, mitä kaikkea seikkailijaikäkaudessa onkaan luvassa.

Retki alkaa kololta klo 10 ja päättyy kololle klo 16. Erävalkeaan matkataan johtajien kyydillä. Osallistumismaksu on 5 euroa, joka sisältää ruokakulut.

Ilmoittaudu viimeistään 20.5.!

Ilmoittaudu Nappula

Lisätietoja tapahtumasta antavat akelat Anita ja Sanna.


5.-9.6. HuHu18

Huhu2018

HuHu18 on Lounais-Suomen partiopiirin 15–22 -vuotiaille tarkoitettu partioleiri. Ulvilan Kullaalla järjestettävä leiri kokoaa yhteen noin 700 partiolaista L-SP:stä ja sen ulkopuolelta. Leirin osallistujat ovat 15–18 -vuotiaita ja leirin tekijät ovat 18–22 -vuotiaita.

HuHu järjestetään perinteisesti kolmen vuoden välein, joten samoajilla on kerran mahdollisuus osallistua sinne leiriläisenä, ja vaeltajilla kerran tekijänä. Nuorilta nuorille on tässä avain hienoon tapahtumaan.

HuHu kestää tiistaista lauantaihin. Alla kerrotaan Framil-tapahtumasta, joka alkaa perjantaina. HuHu-leiriläiset voivat halutessaan osallistua molempiin tapahtumiin. Tällöin käytännön tasolla leiriläiset siirtyvät lauantaina Poriin ja liittyvät siellä muun lippukunnan matkaan ja ovat myös Framilla.

Ne HuHulle osallistuvat, jotka osallistuvat myös Framille, saavat alennuksen HuHun osallistumismaksusta sekä Framil:n osallistumismaksusta. Jos osallistuu molempiin tapahtumiin, tulee myös ilmoittautua molempiin ja merkitä molempien tapahtumien ilmoittautumislomakkeille, että osallistuu myös siihen toiseen tapahtumaan.

Lippukunta tulee avustamaan HuHu-leirille osallistuvia leirimaksussa 20 eurolla.

Ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen on avoinna 28.3.asti. Jälki-ilmoittautumismaksu on vain 5 euroa kallimpi kuin varsinainen leirimaksu.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen HuHun nettisivuilla: http://huhuleiri.fi/


8.-10.6. Framil 2018

Framil Logo Lowres 370x260

Framil 2018 on ennennäkemätön partion suurtapahtuma, joka järjestetään Porissa kesäkuussa. Tapahtumaan odotetaan 5000 osallistujaa, ja siellä on luvassa omaa ohjelmaa kaikille partion ikäkausille ja niiden johtajille. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös ei-vielä-partiolaiset, eli vaikka kaverit tai perheenjäsenet. Tapahtuman järjestävät Lounais-Suomen Partiopiiri yhteistyössä Porin kaupungin kanssa.

Framil-tapahtuma perustuu yhdenvertaisuuteen, rauhankasvatukseen ja omiin unelmiin uskomiseen. Jokaiselle ikäkaudelle on omaa ohjelmaa liittyen toimintaan maalla, vedessä ja ilmassa. Jokaiselle ikäkaudelle on esimerkiksi luvassa lauantaina omaa iltaohjelmaa ja sunnuntaina kaikille yhteiset päättäjäiset.

Tapahtuman osallistumismaksu on korkeintaan 65 euroa. Lopullinen hinta selviää ilmoittautumisajan päätyttyä. Lippukunta järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen sekä avustaa osallistujien retkimaksua 15 eurolla, näin kipalaisen osallistumismaksuksi jää noin 50 eur. Lippukuntaa vastaa yhteikuljetusten matkakustannuksissa. 

HuHu-samoajaleiri järjestetään samalla viikolla Framil-tapahtuman kanssa. Sinne samoajat voivat osallistua leiriläisinä ja vaeltajat tekijöinä. HuHu on tiistaista lauantaihin, ja Framil perjantaista sunnuntaihin. Samoajat ja vaeltajat, jotka osallistuvat HuHulle ja Framil:lle siirtyvät HuHun päättyessä lauantaina Poriin ja liittyvät lippukunnan menoon mukaan. Samoajat, jotka osallistuvat vain Framil:lle, voivat halutessaan perjantai-illan ohjelmaksi valita osallistumisen HuHu-leirin päätösbileisiin.

Sekä Huhulle että Framille osallistuvat saavat alennuksen HuHun osallistumismaksusta sekä Framil:n osallistumismaksusta. Jos osallistuu molempiin tapahtumiin, tulee myös ilmoittautua molempiin ja merkitä molempien tapahtumien ilmoittautumislomakkeille, että osallistuu myös siihen toiseen tapahtumaan.

Ilmoittautuminen avoinna 30.4. asti

Järjestäjä on avannut partiolaisen ilmoittautumisen uudelleen. Jälki-ilmoittautuminen on nyt auki ennakkoilmoittautujan hinnalla.

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautuminen http://framil2018.fi/


 

 

 

 

 

Lounais-Suomen Partiopiiri

Suomen Partiolaiset

Lounais-Suomen Partiopiiri Suomen Partiolaiset ​
Sivua viimeksi muutettu Tiistai 15. Toukokuuta, 2018 15:47:20 EEST