Loading...
 
 
Kipinäpartio on Parkanossa toimiva partiolippukunta. Tutustu partioon!
 
 

AJANKOHTAISTA

Käytettyjä partioasuja myynnissä kololla

 

Nyt myynnissä on seuraavat käytetyt tuotteet:

 • sudenpentupaita 140cm (myyty)
 • lasten partiopaita 140cm ja 160cm, á 25eur (toinen 160cm myyty)
 • naisten partiopaita koko L (myyyty)
 • miesten paidat koot S ja XL 25eur,
 • hame koko 42 20eur,
 • vyöt 80, 90 ja 100 cm 8-10eur.

Tapahtumat


Keskiviikkona 2.5. klo 17-18.30 Paraatiharjoitukset ja merkkien jako kololla

Yhteiskokoontuminen tarjoaa partiomaista meininkiä ja paraatitunnelmaa, rumpujen pärinää sekä tietysti kevätkaudella suoritettuja merkkejä luovutetaan juhlallisesti. Partioasut päälle (sateella tietysti takki yms.). 

Jaetut merkit on tarkoitus ommella paitoihin paraatiin mennessä. Paidan perusmerkkejä voit ostaa ja apua merkkien sijoitteluun saat omalta johtajaltasi tai  tämän tilaisuuden jälkeen kololta. 

Ei muita kokoontumisia viikolla 18


Valkeisten Kevät-talkoot lauantaina 5.5. klo 10-15

Partiolaiset perheineen kutsutaan laittamaan Valkeisen kesäkuntoon puuhommien, siivousten ja yleisen järjestelyn keinoin. Tule viettämään mukavaa kevätpäivää Valkeisille! Mitä enemmän meitä on, sitä nopeammin saamme valmista! Tarjolla kahvia, makkaraa jne. joten nälässä ei tarvitse olla. 

Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään 3.5.   Ilmoittaudu Nappula
Lomakkeessa kysellään myös työkaluista jne. jotta osaamme järjestellä hommia.

Varaathan talkoisiin säänmukaiset vaatteet ja työhanskat sekä talkoomieltä. Myös perheen pienimpien kannattaa ottaa työhanskat. Kuulosuojaimet / korvatulpat on myös hyvä varuste, jos moottorisahaus on käynnissä.

Talkoovastaavina Mauri ja Juhani


6.5. Kevätretki Paraatiin Turkuun

7:45 kokoonnumme kololle ja lähdemme bussilla kohti Turkua. Picknic-lounaan jälkeen aamupäivän ohjelmassa on Turun lääninvankilan kierros ja iltapäivällä on paraati juhlallisuuksineen. Paraatin jälkeen ruokailemme hampurilaisbuffetissa ja pääsemme paluumatkalle. Takaisin Parkanossa olemme illalla. Partiolaisten lisäksi mielellään otamme mukaan retkelle huoltajia valvoviksi silmäpareiksi ja johtajien tueksi.

Tarkemmat retkiohjeet löydät kipan infosta 2018_5 ja vaatetuohjeen tästä

. Image KiPaInfo2018 3 Paraativaatetus

Retkimaksu

Retkimaksu on 20 eur (sisältää kuljetukset, opastetun vankilakierroksen ja ruokailun). Osallistumismaksulla katetaan osa kuluista ja loput maksaa lippukunta. Lasku lähetetään viikolla 17 ilmoittautuneille ja jälki-ilmoittautuneille ilmoittautumisen jälkeen.

Jälki-ilmoittautuminen on auki 1.5 asti tai niin kauan kuin bussissa on tilaa.

Bussissa on vielä 10 penkkipaikkaa vapaana. Ilmoittautudu mukaan tästä .  Ilmoittaudu Nappula

Retken johtajana toimiin Juhani, jolta tarvittessa lisätietoja


Lauantaina 12.5. klo 10 koko perheen päivävaellus Paroonin Taipaleella

Tule viettämään perheen ja tuttavien kanssa ulkoilupäivä ja samalla tehdään hyvää polun näkyvyyden parantamiseksi. Tarpojille ja Samoajille JOTT on harjoitusvaellus.

Reittivaihtoehtoja on kolme

 • Koko Paroonin taival Mikonniemestä Viinikkaan 21 km, patikointi taukoineen vie 6 -8 tuntia.  (Samoajista vanhempiin partiolaisiin)
  • Sudet-Samoajavartion harjoitusvaellus

Päämatkan lisäksi tarjoamme lyhemmät reittivaihtoehdot erityisesti perheen pienempiä ajatellen.

 • Puolitaivat Peräjärveltä Viinikkaan, 9,5km. (Seikkailijat ja Tarpojat)
  • Seikkailijat ja Tarpojat osallistuvat tähän,  Matkalla välipala valmistetaan retkikeittimellä. Tarpojien osalta tämä on harjoitusvaellus Majakka-vaellusta varten.
 • Varttitaival Niemenmaantieltä Viinikkaan, 4km.
  • Sudenpennut vaeltavat lyhimmän reitin ja valmistavat matkalla välipalaa retkikeittimellä. Vaellus kuuluu siirtymään seikkailijaksi.

Bussi kuljettaa retkeilijät Viinikan leikkikentän autoparkista kävelyreitin lähtöpaikkoihin. Matkan varrella on juoma- ja eväspisteitä. 

Ilmoittautuminen ja Retkimaksu

Ilmoittautuminen on avoinna 3.5. asti. Retkimaksu on 5 euroa. Ilmoittautuneille lähetämme laskun ja tarkemmat ohjeet.

Ilmoittaudu Nappula

Ei-partiolaiset voivat ilmoittautua myös sähköpostilla juhani.haapakoski(at)gmail.com tai puhelimitse 040 574 8902. Ensisijaisesti ilmoittautumiset kuitenkin Ilmoittaudu-nappulan kautta. Ilmoittautuminen on tärkeää, jotta voimme varata riittävän ison auton kuljetukseen.

Lisätietoja Juhanilta.

JOTT on maailmanlaajuinen vuosittainen tapahtuma. Vuodesta 1998 JOTT on koonnut jokaisena toukokuun toisena lauantaina partiolaisia metsiin, poluille ja teille. 
JOTT:n tarkoituksena on saada partiolaisia liikkeelle luontoon kansainvälisessä hengessä. 


5.-9.6. HuHu18

Huhu2018

HuHu18 on Lounais-Suomen partiopiirin 15–22 -vuotiaille tarkoitettu partioleiri. Ulvilan Kullaalla järjestettävä leiri kokoaa yhteen noin 700 partiolaista L-SP:stä ja sen ulkopuolelta. Leirin osallistujat ovat 15–18 -vuotiaita ja leirin tekijät ovat 18–22 -vuotiaita.

HuHu järjestetään perinteisesti kolmen vuoden välein, joten samoajilla on kerran mahdollisuus osallistua sinne leiriläisenä, ja vaeltajilla kerran tekijänä. Nuorilta nuorille on tässä avain hienoon tapahtumaan.

HuHu kestää tiistaista lauantaihin. Alla kerrotaan Framil-tapahtumasta, joka alkaa perjantaina. HuHu-leiriläiset voivat halutessaan osallistua molempiin tapahtumiin. Tällöin käytännön tasolla leiriläiset siirtyvät lauantaina Poriin ja liittyvät siellä muun lippukunnan matkaan ja ovat myös Framilla.

Ne HuHulle osallistuvat, jotka osallistuvat myös Framille, saavat alennuksen HuHun osallistumismaksusta sekä Framil:n osallistumismaksusta. Jos osallistuu molempiin tapahtumiin, tulee myös ilmoittautua molempiin ja merkitä molempien tapahtumien ilmoittautumislomakkeille, että osallistuu myös siihen toiseen tapahtumaan.

Lippukunta tulee avustamaan HuHu-leirille osallistuvia leirimaksussa 20 eurolla.

Ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen on avoinna 28.3.asti. Jälki-ilmoittautumismaksu on vain 5 euroa kallimpi kuin varsinainen leirimaksu.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen HuHun nettisivuilla: http://huhuleiri.fi/


8.-10.6. Framil 2018

Framil Logo Lowres 370x260

Framil 2018 on ennennäkemätön partion suurtapahtuma, joka järjestetään Porissa kesäkuussa. Tapahtumaan odotetaan 5000 osallistujaa, ja siellä on luvassa omaa ohjelmaa kaikille partion ikäkausille ja niiden johtajille. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös ei-vielä-partiolaiset, eli vaikka kaverit tai perheenjäsenet. Tapahtuman järjestävät Lounais-Suomen Partiopiiri yhteistyössä Porin kaupungin kanssa.

Framil-tapahtuma perustuu yhdenvertaisuuteen, rauhankasvatukseen ja omiin unelmiin uskomiseen. Jokaiselle ikäkaudelle on omaa ohjelmaa liittyen toimintaan maalla, vedessä ja ilmassa. Jokaiselle ikäkaudelle on esimerkiksi luvassa lauantaina omaa iltaohjelmaa ja sunnuntaina kaikille yhteiset päättäjäiset.

Tapahtuman osallistumismaksu on korkeintaan 65 euroa. Lopullinen hinta selviää ilmoittautumisajan päätyttyä. Lippukunta järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen sekä avustaa osallistujien retkimaksua 15 eurolla, näin kipalaisen osallistumismaksuksi jää noin 50 eur. Lippukuntaa vastaa yhteikuljetusten matkakustannuksissa. 

HuHu-samoajaleiri järjestetään samalla viikolla Framil-tapahtuman kanssa. Sinne samoajat voivat osallistua leiriläisinä ja vaeltajat tekijöinä. HuHu on tiistaista lauantaihin, ja Framil perjantaista sunnuntaihin. Samoajat ja vaeltajat, jotka osallistuvat HuHulle ja Framil:lle siirtyvät HuHun päättyessä lauantaina Poriin ja liittyvät lippukunnan menoon mukaan. Samoajat, jotka osallistuvat vain Framil:lle, voivat halutessaan perjantai-illan ohjelmaksi valita osallistumisen HuHu-leirin päätösbileisiin.

Sekä Huhulle että Framille osallistuvat saavat alennuksen HuHun osallistumismaksusta sekä Framil:n osallistumismaksusta. Jos osallistuu molempiin tapahtumiin, tulee myös ilmoittautua molempiin ja merkitä molempien tapahtumien ilmoittautumislomakkeille, että osallistuu myös siihen toiseen tapahtumaan.

Ilmoittautuminen avoinna 30.4. asti

Järjestäjä on avannut partiolaisen ilmoittautumisen uudelleen. Jälki-ilmoittautuminen on nyt auki ennakkoilmoittautujan hinnalla.

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautuminen http://framil2018.fi/


 

 

 

 

 

Lounais-Suomen Partiopiiri

Suomen Partiolaiset

Lounais-Suomen Partiopiiri Suomen Partiolaiset ​
Sivua viimeksi muutettu Keskiviikko 25. Huhtikuuta, 2018 20:01:02 EEST