Loading...
 

Kuva0

Kuva1


Kuva2

Kuva3

Kuva4

Kuva5

Kuva6

 
Kipinäpartio on Parkanossa toimiva partiolippukunta. Tutustu partioon!
 
 

▶ TUE LIPPUKUNTAAMME.

 

▼ VARAINHANKINTA

Tällä hetkellä ei aktiviivisia varainhankintakampanjoita.Mutta vaikka vasta kesä siintää silmissä, pian on jo adventtikalenterien aika.

 

▼ AJANKOHTAISTA

Partiosyksy käynnistyy ilmoittautumispäivällä tiistaina 20.8.klo 17-n.18:30 partiokololla

Sekä uudet partioon mukaan haluavat, että vanhat partiolaiset kokoontuvat yhteiseen syyskauden avaustapahtumaaan ja ilmoittautuvat mukaan toimintaan. Alle 13-vuotiaat tulevat ilmoittautumiseen huoltajansa kanssa.
Ilmoittautumispäivän jälkeen pidetään johtajapäivä, jonka jälkeen selviää millaisia ryhmiä syksyn aikana kokoontuu. Johtajien ja toimintaan ilmoittautuneiden mukaan pyritään järjestämään ryhmiä niin, että mahdollisimman moni mahtuisi mukaan toimintaan. Aikuisia johtajien määrä on kuitenkin niin rajallinen, että on mahdollista, ettei kaikkien ikäkausien halukkaita voida ottaa mukaan.

Aikuisena partioseikkailuun & mahdollistamaan partiotoimintaa

Olisitko sinä aikuinen valmis astumaan omalle partiopolullesi, omaan seikkailuun. Tulisitko kaveriksi vetämään ryhmää, lähtisitkö johtajakoulutukseen, lähtisitkö mukaan retkelle, tulisitko auttamaan talkoissa tai leirin ruoanlaitossa. Voisitko olla hyvän harrastuksen mahdollistaja?
Tai tunnetko jonkun nuoren tai aikuisen (yläikärajaa ei ole), joka voisi olla etsimämme henkilö.
Kysy lisää, ota yhteyttä Mauriin tai Taruun.


Partsika 2019

Partsika 2019 Kansi Lippukuntalehti Partsikan tämän vuoden numero on ilmestynyt. Lehdestä löytyy jälleen juttuja ja kuvia lippukunnan toiminnasta nyt päättyvältä toimintakaudelta. Lehteä on ollut jaossa kololla paraatiharjoituksissa 30.4. ja paraatiretkellä 5.5. Loput lehdet toimitetaan postitse kaikkiin jäsentalouksiin sekä kannatusjäsenille viikolla 23.

Partsikaa voit lukea myös sähköisesti:

Image Partsika 2019


Erävalkeassa tapahtuu kesällä - Huvila ja Huussi Kipan malliin

Huvila ja Huussi - kipan tyyliin on pyörähtänyt käyntiin.

Vanha varasto-puuliiteri remontoidaan kokonaan varasto-käyttöön. Varastoremontti ja sisustus on tarkoitus saada valmiiksi heinäkuun aikana.

Elokuusta alkaen saunalla tehdään hieman purkuhommia, tunkkaillaan sauna ylös suosta ja paremmille anturoille ja sitten nikkaroidaan taas hieman. Toistaiseksi sauna on käytössä, mutta toimii varastoremontin ajan myös osin varastona. Remontista johtuen sauna ei siis oleloppukesästä käytettävissä. Tiedotamme kun saunaremontti on alkanut. 

Kanoottitelineen nikkarointi on hyvässä vauhdissa ja valmituu kesän aikana.

Vessajonot on tarkoitus puolittaa rakentamalla toinen puucee, jonka kylkeen tulee pisuaari. Tämä projekti tulee siirtymään ensi vuodelle tekijäpulan vuoksi.

Rantaan on myös tulossa uusi laituri, ajankohta vielä avoin. Rannassa on nyt tilapäinen vedenottolaituri.

Jos vasara, maalipensseli, saha, lapio, harja tai akkuväännin pysyy kädessäsi edes auttavasti, olet etsimämme henkilö. Tai jos ei vielä pysy, tule harjoittelemaan. Ilmoittautumislinkit löydät tapahtuman kohdalta. 

 

▼ TAPAHTUMAT

20.8 Ilmoittautumispäivä

Lisätietoja kohdassa ajankohtaista


Erävalkean talkoita jatketaan Elokuussa 

Varasto on viimeisiä koukkuja ja hyllyn kiinnityksiä vaille valmis.

14.8. Iltatalkoot klo 17 alkaen "peruttu" EI ilmoittautuneita ja sataa kaatamalla - 

Varaston talkoilua sinänsä sade ei estä -siistiä sisähommaa katoksen alla. Mutta Erävalkeaan pitäisi viedä puukuorma, joka olisi hyvä saada säällisessä kuosissa perille. Varaston tavaroiden järjestely jäänee pääosin myöhemmäksi, sillä  kaikkia ei voisi päästää kastumaan, kun niitä siirretään väliaikaisvarastoista pois.

Laitetaan varaston hyllyn kiinni ja paljon koukkuja seinille ja järjestetään tavarat paikoilleen. Myös saunan nurkalla alkavat tyhjennyt ja purkutyöt.

Mitä mukaan: työhanskat, oma vasara on hyvä olla ja kunnon käsisahakin on hyvä varuste sekä tällä kertaa akkukäyttöisestä porakone/ruuvinväätimestä on erityistä hyötyä. Jos menet talkoiden jälkeen pulahtamaan, ota myös uikkarit ja pyyhe.

Ilmoittaudu Nappula

Ilmoittautumislinkki avautuu tähän aina ennen talkoita.


ROK-kurssi 9.-11.8. ja 22-23.11. 

ROK-kurssi kuuluu ensimmäisen samoajavuoden ohjelmaan, eli Kilpikonna osallistuu. Koulutus toteutetaan yhdessä alueemme lippukuntien kanssa. Ilmoittautuminen 2-osalle avautuu myöhemmin.


Explo Logo

18.-20.10. SamoajaEXPLO, Riihimäki

Ainoastaan samoajille tarkoitettu tapahtuma.

Explo.fi

 

Yhteistyössä

 

Lounais-Suomen Partiopiiri

Suomen Partiolaiset

Lounais-Suomen Partiopiiri Suomen Partiolaiset ​

 
 
Parkanon kaupunki Parkanon seurakunta

 
 
Oma Säästöpankki Parkanon Säästöpankkisäätiö
   

Sivua viimeksi muutettu Lauantai 17. Elokuuta, 2019 23:30:52 EEST