Loading...
 

Kuva0

Kuva1


Kuva2

Kuva3

Kuva4

Kuva5

Kuva6

 
Kipinäpartio on Parkanossa toimiva partiolippukunta. Tutustu partioon!
 
 

▶ TUE LIPPUKUNTAAMME.

 

▼ VARAINHANKINTA

Helmikuussa tulossa varainhankintakampanja

Viikolla 7 starttaa pesuainekampanja. Myynnissä on Ole Hyvä luonnontuotteet: luonnonmukaisia, suomalaisia, biohajoavia ja  vähäkemikaalisia tuotteita  henkilö-kohtaiseen pesuun, pyykin- ja astioiden pesuun sekä kodin tilojen puhdistukseen. Paljon eri tuoksuvaihtoehtoa ja kolme eri pakkauskokoa.

Koloilloissa jaetaan kaikille partio-perheille mainos- & tilauslomake. Tuotteet tilataan listoilla ja maksetaan toimitusten yhteydessä käteisellä tai laskulla.Myyntilistat – myös tyhjät palautetaan viikolla 10 koloiltaan tai viimeistään talvileirille. 
Myyntiä voi tehdä esim. tutuille, naapureille, työpaikoilla, koulussa ja totta kai voi hankkia myös itselle. 
Kun kaikki tilauslomakkeet on saatu takaisin ja saamme koostetilauksen tehtyä, saamme myös tarkemmin tiedon tuotteiden saapumisesta. Pesuaineet saapuvat arviolta viikolla 12-13. Kuorma puretaan ja lajitellaan talkoilla ja talkooiltana myyjät noutavat tuotteet ja toimittavat lähipäivinä omille asiakkailleen. 
Pesuainevastaavana toimii Emilia. 

 

▼ AJANKOHTAISTA

Viikolla 9 pidetään hiihtolomaa, ei koloiltoja


Kevään viikkotoiminta on käynnistynyt

Ryhmien tiedot löytyvät Toiminta-sivulta. Mahdollisista muutoksista ja muista ryhmien omista tapahtumista, kuten retkistä, ryhmänjohtajat ilmoittavat erikseen.

Sudenpentutoiminta starttaa lauantaina 1.2. klo 9:30-14 partiokololla

Viime syksynä emme valitettavasti pysty käynnistämään lainkaan sudenpentulaumaa, sillä ryhmälle ei järjestynyt johtajaa. Nyt kevätkaudella sudenpennuille on tarjolla ohjelmaa hieman uudella tavalla. Sudenpentuikäiset kokoontuvat kololle muutamana lauantaina ja tämän lisäksi osallistuvat lippukunnan yhteisiin tapahtumiin. 

Lisätietoa kevää ohjelmasta voit lukea tästä infosta KiPa Info Sudenpentujen Kevät 2020 1

 

Partiotoiminta on monimuotoista, partiolainen on ikäkautensa mukaisesti mukana.

Partio on monipuolista toimintaa, jossa tapahtuu niin kaupungissa kuin metsässä. Kaikki ikäkaudet osallistuvat kaikenlaiseen toimintaan. Vain hallinnolliset asiat ja koulutus kuuluvat toimintaan vasta samoajasta alkaen. Huoltajan rooli on alaikäisten partiolaisten oman panoksen lisäksi talkoissa, varainhankinnassa ja retkien tukitoimissa, sekä kuljetuksissa. Partiotoiminnasta tarkemmin voit lukea Uuden partiolaisen kotiin 2019 vihkosta, joka on ladattavissa tämän sivun vasammasta laidasta kohdasta lippukuntainfo.

Aikuisena partioseikkailuun & mahdollistamaan partiotoimintaa

Olisitko sinä aikuinen valmis astumaan omalle partiopolullesi, omaan seikkailuun. Tulisitko kaveriksi vetämään ryhmää, lähtisitkö johtajakoulutukseen, lähtisitkö mukaan retkelle, tulisitko auttamaan talkoissa tai leirin ruoanlaitossa. Voisitko olla hyvän harrastuksen mahdollistaja?
Tai tunnetko jonkun nuoren tai aikuisen (yläikärajaa ei ole), joka voisi olla etsimämme henkilö.
Kysy lisää, ota yhteyttä Mauriin tai Taruun.


Erävalkeassa tapahtuu

Sauna on remontissa, eikä ole käytössä. Sauna lepää talven tilapäistuentojen varassa. Kesän 2020 aikana saunaremontti valmistuu ja nousee toinen puucee.

Rantaan on myös tulossa uusi laituri, ajankohta vielä avoin. Rannassa on nyt tilapäinen vedenottolaituri.

Jos vasara, maalipensseli, saha, lapio, harja tai akkuväännin pysyy kädessäsi edes auttavasti, olet etsimämme henkilö. Tai jos ei vielä pysy, tule harjoittelemaan. Ilmoittautumislinkit löydät tapahtuman kohdalta. 

 

▼ TAPAHTUMAT

6.-8.3. Talvileiri - City

Talvileiri kaupungissa. Leiri on kaikille ikäkausille, mutta kaikki eivät ole koko aikaa mukana. Samaoajien, vaeltajien ja aikuisten leiri alkaa perjantaina klo 18 kololla, muut liittyvät seuraan lauantaina klo 9:30. Sudenpentujen retki päättyy lauantaina n. klo 19. Muiden retki päättyy sunnuntaina iltapäivällä.

Lisätietoja helmikuun tiedotteesa. Ilmoittautuminen helmikuussa.

Ilmoittautuminen ja retkimaksut

Varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt 20.2. Jälki-ilmoittautuminen on auki 27.2. asti. Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua vain sairastumisen vuoksi tai muusta erityisen painavasta syystä. 

Ilmoittaudu Nappula

Retkimaksut:  pe-su 25€, la-su 20€, la 10€ (alennus alkaen perheen 3. maksavasta). Retkimaksulaskut laskut partiolaisille / alle 18 vuotiaiden osalta heidän huoltajilleen. Leirimaksu eräpäivä on 29.2.
Jälki-ilmoittautuneiden retkimaksut 30€/25€/15€.

Leirikirje ilmestyy viikolla 9. kotisivuille ja lähetetään sähköpostitse kotiväelle ja osallistujille. Retkikirjeestä löytyy tarkemmat tiedot varusteista ja aikataulusta. 

Huoltajia tarvitaan ruoanlaittoon

Huoltajia tarvitaan tälläkin kertaa ruoanlaittoon ja kaupassa käyntiin. Nyt paikalle on kuitenkin helppo tulla – ei tarvitse hiihdellä perille. Ruokalistat ja reseptit on valmiina. Riittää kun tulet paikalle.  Ilmoittautumisessa kysytään milloin huoltaja voi olla apuna.


21.3. Tarpojien taitopäivä, Merikarvia

Tarpojat osallistujina ja samoajasta aikuiseen toteuttamassa, sillä tapahtuman järjestelyvastuu on alueellamme. Ilmoittautuminen on avoinna 29.2. asti. Lisätietoja helmikuun tiedotteessa.

  Ilmoittaudu Nappula
Tarpojien osallistumismaksu on 10 euroa.


Muita tapahtumia tulossa kevään aikana.

23.4. Yrjönpäivän paraatiharjoitus
25.4. Partiopiirin keväkisat Seikkailijoille ja Tarpojille Raumalla
3.5. Kevätretki paraatiin Turkuun
9.5. JOTT Päivävaellus
16.5. Erävalkean kevättalkoot
22.-24.5. Tarpojien Selviytymis-majakka
Erävalkean saunatalkoot


22.–29.7.2020 Otava 2020

Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri, Rymättylän Maisaaressa.

Seikkailijoilla, tarpojilla, samoajilla ja vaeltajilla (sekä tietenkin aikuisilla) on huippu-mahdollisuus päästä ”suurleirin” tunnelmaan. 

Jälki-ilmoittautuminen on avoinna 16.2. asti.

Leirille voivat ilmoittautua kaikkia seikkailijasta alkaen. Kipalaisten lisätietoja voit lukea info 1:sta. Käy tutustumassa Otavan nettisivuihin. Ilmoittautumisen lähestyessä ilmoittautuisohjeeseen kannattaa myös tutustua. Ja ethän jätä ilmoittautumista viimeiseen iltaan - järjestelmä tunnetusti ruuhkautuu silloin. Ilmoittautumaan pääset Otavan nettisivuilta.

www.piirileiriotava.fi   Otava Facebookissa   

Image Otava2020 KiPa Info 1

Image Otava2020 Ilmoittautumisohje 1

 

Yhteistyössä

 

Lounais-Suomen Partiopiiri

Suomen Partiolaiset

Lounais-Suomen Partiopiiri Suomen Partiolaiset ​

 
 
Parkanon kaupunki Parkanon seurakunta

 
 
Oma Säästöpankki Parkanon Säästöpankkisäätiö
   

Sivua viimeksi muutettu Keskiviikko 26. Helmikuuta, 2020 09:14:48 EET