Loading...
 

Kuva0


Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Kuva5

Kuva6

 
Kipinäpartio on Parkanossa toimiva partiolippukunta. Tutustu partioon!
 
 

Tue lippukuntaamme

Kipinäpartion toiminta järjestetään vapaaehtoisvoimin. Lippukunnassamme on paljon erilaisia, isompia ja pienempiä tehtäviä, kuten talkoita ja varainhankintaa, joihin osallistumalla voit olla avuksi meille. Lue lisää näistä Liity partioon! -sivulta.

Lippukuntamme pyrkii pitämään partion harrastamisen Parkanossa mahdollisen edullisena. Toiminnan järjestäminen ei ole kuitenkaan ilmaista. Voit tukea lippukuntaamme taloudellisesti joko ryhtymällä partiolaiseksi, lippukunnan kannatusjäseneksi tai Partion Ystävät -vuosilahjoittajaksi. Lue näistä mahdollisuuksista lisää Tue lippukuntaa -sivulta.

 

TAPAHTUMAT


22.9. Erävalkean syystalkoot klo 9/10-15

Kutsumme partiolaiset perheineen talkoisiin Erävalkeaan. 

Onnistuneeseen talkoopäivään odotetaan +35 hengen talkooporukkaa. 

Talkoopäivänä klo 9 alkaen haetaan kuorma puita Vahojärveltä. Erävalkeassa klo 10 alkaen kuljetetaan halkoja ja puupöllejä parkkipaikalta liiterille, katkotaan ja pinoillaan puita, nikkaroidaan pitkospuut pihaportilta Kotaniemen suuntaan, siivotaan majaa, saunaa, kattoja ja lähiympäristöä ja järjestellään paikkoja. Yhdessä tehden saamme paljon aikaiseksi, tekemistä löytyy kaikille. 

Talkoisiin ilmoittaudutaan, ilmoittautuminen on auki ajalla 10.-20.9. Ilmoittautumisessa kysellään mm aloituspaikasta ja työkaluista jne, jotta osaamme etukäteen valmistella talkoita. 

Uudet partiolaiset, joilla ei vielä ole Kuksa-tunnuksia, voivat ilmoittautua suoraan lippukunnanjohtajalle.

Ilmoittaudu Nappula

Varaathan talkoisiin säänmukaiset vaatteet ja työhanskat sekä talkoomieltä. Myös perheen pienimpien kannattaa ottaa työhanskat. Kuulosuojaimet / korvatulpat on myös hyvä varuste, jos moottorisahaus on käynnissä. Ilmoittautuminen 10.-20.9.. Talkoissa tarjolla kahvia ja purtavaa. 


Lippukunnan syysleiriMies Ja Taskulamppu

Pimeyden valloittajat

12.-14.10.2018 Erävalkeassa

Lähde mukaan valloittamaan syksyn pimeyttä lippukuntamme syysleirille.

Leirille ovat tervetulleita kaikki seikkailijoista ylöspäin. Seikkailijat aloittavat leirinsä lauantaina n. klo 9:30 Kololta ja muiden aloitus perjantaina kololta noin klo 17 alkaen. Kaikkien leiri päättyy sunnuntaina iltapäivällä n. klo 14-15.

Huoltajia tarvitaan taas auttamaan kuljetuksissa ja huoltotehtävissä (valinta ilmoittautumisessa). Johtajiston voimavarat ovat pitkälti ohjelman toteutuksessa.

Ilmoittautumisajan jälkeen (viimeistään 1.10.) jaetaan leirikirje, josta tarkemmat tiedot pukeutumisesta, varusteista ja aikataulusta. Huoltajien tehtävät pyritään varmistamaan viikkoa ennen leiriä.

Ilmoittautuminen

Varsinainen ilmoittautumisaika päättyy 27.09. Jälki-ilmoittautuminen on auki 28.09.-4.10.  Ilmoittautuminen on sitova ja voidaan perua vain sairauden tai muun erityisen painavan syyn takia.

Ilmoittaudu Nappula

Retkimaksut

Retkimaksut ovat pe-su 22€ ja la-su 17€, Jälki-ilmoittautuneiden retkimaksut ovat 25€/20€. (perhealennus perheen 3. maksavasta alkaen) Retkimaksuista lähetetään laskut partiolaisille / alle 18 vuotiaiden osalta heidän huoltajilleen. Leirimaksulaskun eräpäivä on  7.10.18.


16.-18.11. Y2-Ässä

Lounais-Suomen Partiopiirin samoajatapahtuma Pomarkussa

Tapahtuman osallistumismaksu on 45 euroa/henkilö, josta lippukunta maksaa osan. Lisäksi lippukunta maksaa matkakulukorvauksen lippukunnan kulukorvausohjeen mukaisesti.

Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot

Ilmoittautuminen päättyy 1.11.

 

Yhteistyössä

Lounais-Suomen Partiopiiri

Suomen Partiolaiset

Lounais-Suomen Partiopiiri Suomen Partiolaiset ​

 
 
Parkanon kaupunki Parkanon seurakunta

 
 
Oma Säästöpankki Parkanon Säästöpankkisäätiö
   
Sivua viimeksi muutettu Torstai 20. Syyskuuta, 2018 14:10:17 EEST