Loading...
 
 
Kipinäpartio on Parkanossa toimiva partiolippukunta. Tutustu partioon!
 
 

AJANKOHTAISTA

Pesuainekampanja

Uusi partiovuosi onaloitettu varainhankinnan merkeissä. 

Pesuaineiden myynti on päättynyt ja tuotteet tilataan viikolla 6, kun 
kaikki viimeisetkin listat on palautuneet.

Pesuaineiden lajittelu ja nouto maanantaina 19.2.*
Lajittelutalkoot klo 18-19 nouto 19-19:15. Pesuaineet saapuvat arviolta viikolla 8. Kuorma puretaan ja lajitellaan talkoilla. Talkooiltana myyjät noutavat tuotteet ja toimittavat lähipäivinä omille asiakkailleen. 

Lajittelutalkoisiin osallistuu tarpojia ja samoajia ja avuksi tarvitaan huoltajia,

Ilmoittaudu mukaan.  Ilmoittaudu Nappula

 

Tapahtumat

16.-18.2. Talvileiri VALKEA Erävalkeassa.

Huikeaa, jo 39 ilmoittautunutta talven riemuihin.

Leirikirje on ilmestynyt, jaossa ilmoittautuneille koloilloissa ja sähköisesti 6.2 alkaen.

Image Valkea2018LeirikirjeMUOKATTU150218

Koko lippukunta kokoontuu nauttimaan talven riemuista ja elämyksellisistä talvipäivistä. Nyt pulkka kulkee eikä mono purista. Tehdään ulkona talvisia aktiviteetteja, välillä lämmitellään nuotiolla ja juodaan kaakaot. Ja toki myös puuhastellaan sisällä takkatulen lämmössä. Tälläkin leirillä opit taatusti uutta kavereiden kanssa.

Retkiajat

Tarpojien, Samoajien, Vaeltajien ja Aikuisten retki alkaa perjantaina klo 17:30 kololta. päättyy sunnuntaina klo 14:00 Erävalkeassa/14:30 kololla. 

Sudenpentujen ja seikkailijoiden retki alkaa lauantaina klo 9:00 kololta ja päättyy lauantaina klo 16:00 Erävalkeassa / 16:30 kololla. Seikkailijoiden retki päättyy sunnuntaina klo 14:00 Erävalkeassa/14:30 kololla. 

Huoltajia tarvitaan kuljetuksiin ja leirin tukitoimiin

Retkipaikalle Erävalkeaan ja pois matkataan huoltajien ja johtajien autoilla. Talvikelistä johtuen parkki- /kääntötila ja ohitusmahdollisuudet ovat vähäiset ja siksi kaikkien ei ole mahdollista tulla omalla autolla. Huoltajia tarvitaan tälläkin kertaa huoltotehtäviin, ennen tai jälkeen retken tai sen aikana (valitaan ilmoittautumisessa).  Johtajiston voimavarat ovat pitkälti ohjelman toteuttamisessa. Ennen leiriä käydään vanhempien partiolaisten kanssa tekemässä hieman valmisteluja ja lumitöitä, jotta perjantain leirille saapuminen sujuisi mukavasti.

Retkimaksut ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättynyt. Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua vain sairastumisen vuoksi tai muusta erityisen painavasta syystä.

Retkimaksut ovat pe-su 18€, la-su 13€, la 5€ (perhealennus perheen 3. maksavasta alkaen) Retkimaksuista lähetetään laskut partiolaisille / alle 18 vuotiaiden osalta heidän huoltajilleen. Leirimaksulaskun eräpäivä on 12.2.18. Jälki-ilmoittautuneiden retkimaksut 25€/20€/10€.. 
Talvileiri Ilmoittautuminen


21.2.2018 Vuosikokous

Kipinäpartio ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 21.2.2018 klo 18:00 alkaen Partiokololla, Kirkkopolku 3, 39700 Parkano.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 13 § määräämät varsinaiselle kokoukselle kuuluvat asiat sekä todetaan vuonna 2017 lippukuntaan liittyneet jäsenet ja päättyneet jäsenyydet sekä käsitellään päätettävät jäsenyydet.

Liitteet


7.3. SamoajaSplättis Pori

Tule haastamaan naapurilippukuntasi samoajat värikuulataistoon!

Mustelmien lisäksi saat antia samoajaohjelman toteuttamisesta hauskalla tavalla ja sen huimasta monipuolisuudesta. Saman sisältöinen tapahtuma järjestetään sekä Turun että Porin alueella. Maksimiosallistujamäärä on 20 samoajaa/tapahtuma.
 
Tapahtuman osallistumismaksu on 30 euroa, josta KiPan samoaja maksaa 25 euroa ja lippukunta lopun sekä matkakulut.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.


5.-9.6. HuHu18

Huhu2018

HuHu18 on Lounais-Suomen partiopiirin 15–22 -vuotiaille tarkoitettu partioleiri. Ulvilan Kullaalla järjestettävä leiri kokoaa yhteen noin 700 partiolaista L-SP:stä ja sen ulkopuolelta. Leirin osallistujat ovat 15–18 -vuotiaita ja leirin tekijät ovat 18–22 -vuotiaita.

HuHu järjestetään perinteisesti kolmen vuoden välein, joten samoajilla on kerran mahdollisuus osallistua sinne leiriläisenä, ja vaeltajilla kerran tekijänä. Nuorilta nuorille on tässä avain hienoon tapahtumaan.

HuHu kestää tiistaista lauantaihin. Alla kerrotaan Framil-tapahtumasta, joka alkaa perjantaina. HuHu-leiriläiset voivat halutessaan osallistua molempiin tapahtumiin. Tällöin käytännön tasolla leiriläiset siirtyvät lauantaina Poriin ja liittyvät siellä muun lippukunnan matkaan ja ovat myös Framilla.

Ne HuHulle osallistuvat, jotka osallistuvat myös Framille, saavat alennuksen HuHun osallistumismaksusta sekä Framil:n osallistumismaksusta. Jos osallistuu molempiin tapahtumiin, tulee myös ilmoittautua molempiin ja merkitä molempien tapahtumien ilmoittautumislomakkeille, että osallistuu myös siihen toiseen tapahtumaan.

Lippukunta tulee avustamaan HuHu-leirille osallistuvia leirimaksussa. Hallitus päättää avustuksen suuruudesta maaliskuussa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja päättyy 16.3.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen HuHun nettisivuilla: http://huhuleiri.fi/


8.-10.6. Framil 2018

Framil Logo Lowres 370x260

Framil 2018 on ennennäkemätön partion suurtapahtuma, joka järjestetään Porissa kesäkuussa. Tapahtumaan odotetaan 5000 osallistujaa, ja siellä on luvassa omaa ohjelmaa kaikille partion ikäkausille ja niiden johtajille. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös ei-vielä-partiolaiset, eli vaikka kaverit tai perheenjäsenet. Tapahtuman järjestävät Lounais-Suomen Partiopiiri yhteistyössä Porin kaupungin kanssa.

Framil-tapahtuma perustuu yhdenvertaisuuteen, rauhankasvatukseen ja omiin unelmiin uskomiseen. Jokaiselle ikäkaudelle on omaa ohjelmaa liittyen toimintaan maalla, vedessä ja ilmassa. Jokaiselle ikäkaudelle on esimerkiksi luvassa lauantaina omaa iltaohjelmaa ja sunnuntaina kaikille yhteiset päättäjäiset.

Tapahtuman osallistumismaksu on korkeintaan 65 euroa. Lopullinen hinta selviää ilmoittautumisajan päätyttyä. Lippukunta järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen sekä tulee avustamaan osallistujia osallistumis- ja matkakustannuksissa. Hallitus päättää avustuksesta maaliskuussa.

HuHu-samoajaleiri järjestetään samalla viikolla Framil-tapahtuman kanssa. Sinne samoajat voivat osallistua leiriläisinä ja vaeltajat tekijöinä. HuHu on tiistaista lauantaihin, ja Framil perjantaista sunnuntaihin. Samoajat ja vaeltajat, jotka osallistuvat HuHulle ja Framil:lle siirtyvät HuHun päättyessä lauantaina Poriin ja liittyvät lippukunnan menoon mukaan. Samoajat, jotka osallistuvat vain Framil:lle, voivat halutessaan perjantai-illan ohjelmaksi valita osallistumisen HuHu-leirin päätösbileisiin.

Sekä Huhulle että Framille osallistuvat saavat alennuksen HuHun osallistumismaksusta sekä Framil:n osallistumismaksusta. Jos osallistuu molempiin tapahtumiin, tulee myös ilmoittautua molempiin ja merkitä molempien tapahtumien ilmoittautumislomakkeille, että osallistuu myös siihen toiseen tapahtumaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja päättyy 28.3.

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautuminen http://framil2018.fi/


 

 

 

 

 

Lounais-Suomen Partiopiiri

Suomen Partiolaiset

Lounais-Suomen Partiopiiri Suomen Partiolaiset ​
Sivua viimeksi muutettu Torstai 15. Helmikuuta, 2018 20:10:28 EET