Loading...
 

Kuva0


Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Kuva5

Kuva6

 
Kipinäpartio on Parkanossa toimiva partiolippukunta. Tutustu partioon!
 
 

Partsika 2018

Partsika 2018 Kansi  Lippukuntalehti Partsikan tämän vuoden numero on ilmestynyt. Lehdestä löytyy jälleen juttuja ja kuvia lippukunnan toiminnasta nyt päättyvältä toimintakaudelta.

Lehteä on ollut jaossa kololla paraatiharjoituksissa 2.5. ja paraatiretkellä 6.5. Lehteä jaetaan vielä parin viikon ajan ryhmien kokouksissa, jonka jälkeen loput lähetetään postitse jäsenille.

Partsikaa voit lukea myös sähköisesti:

Image Partsika 2018


Erävalkean vuokraus

Partiomajaa vuokrataan edulliseen edulliseen jäsenhintaan partioperheille. Ajantaisaisen varaustilanteen näet varauskalenterista Lisätietoja ja varaukset Maurilta.

 

TAPAHTUMAT

14.8. Ilmoittautumispäivä

Lippukuntamme syksyn toiminta käynnistyy perinteisellä ilmoittautumispäivällä. Uudet sekä vanhat partiolaiset kokoontuvat seurakuntatalolle klo 17:00-18:30 ilmoittautumaan mukaan toimintaamme. Ilmoittautumisen lisäksi ohjelmassa on muuta partiomaista tekemistä.

Uusien partiolaisten sekä sudenpentujen ja seikkailijoiden on tultava huoltajansa kanssa, sillä kololta saa tärkeää tietoa partiosta ja lippukunnastamme sekä pääsee täyttämään ilmoittautumislomakkeen. Kaikki uudet mukaan ilmoittautuvat sijoitetaan jonoon, josta otamme uusia jäseniä ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme uusia jäseniä sitä mukaan, kun saamme järjestettyä riittävät johtajavoimat pyörittämään ryhmiä ja takaamaan näin laadukkaan ja turvallisen partiotoiminnan.

Ilmoittautuessa voi esittää toiveita kokousajoista, pyrimme ottamaan ne huomioon viikkotoimintamme suunnittelussa. Varsinainen viikkotoiminta alkaa 27.8. alkaen. Ryhmät ja kokousajat julkaistaan ilmoittautumispäivän jälkeen kotisivuillamme.

Mikäli ilmoittautumispäivään ei pääse pakottavasta esteestä johtuen, tulee toimintaan ilmoittautua suoraan lippukunnanjohtajalle. Itse ilmoittautumispäivään ei tarvitse erikseen ilmoittautua, ylle säänmukaiset vaatteet ja partiohuivi, jos on.

 

Lounais-Suomen Partiopiiri

Suomen Partiolaiset

Lounais-Suomen Partiopiiri Suomen Partiolaiset ​
Sivua viimeksi muutettu Keskiviikko 08. Elokuuta, 2018 13:02:40 EEST