Loading...
 

Kuva0


Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Kuva5

Kuva6

 
Kipinäpartio on Parkanossa toimiva partiolippukunta. Tutustu partioon!
 
 

Tue lippukuntaamme

Kipinäpartion toiminta järjestetään vapaaehtoisvoimin. Lippukunnassamme on paljon erilaisia, isompia ja pienempiä tehtäviä, kuten talkoita ja varainhankintaa, joihin osallistumalla voit olla avuksi meille. Lue lisää näistä Liity partioon! -sivulta.

Lippukuntamme pyrkii pitämään partion harrastamisen Parkanossa mahdollisen edullisena. Toiminnan järjestäminen ei ole kuitenkaan ilmaista. Voit tukea lippukuntaamme taloudellisesti joko ryhtymällä partiolaiseksi, lippukunnan kannatusjäseneksi tai Partion Ystävät -vuosilahjoittajaksi. Lue näistä mahdollisuuksista lisää Tue lippukuntaa -sivulta.

 

TAPAHTUMAT


4.10. Sudenpentujen iltaretki Alkkiavuorelle

OmenaPandojen retki alkaa seurakuntatalolta klo 16:30 ja päättyy samaan paikkaan klo 20:00.

Retken aikana uudet partiolaiset antavat lupauksen.


Lippukunnan syysleiriMies Ja Taskulamppu

Pimeyden valloittajat

12.-14.10.2018 Erävalkeassa

Lähde mukaan valloittamaan syksyn pimeyttä lippukuntamme syysleirille.

Leirille ovat tervetulleita kaikki seikkailijoista ylöspäin. Seikkailijat aloittavat leirinsä kololta lauantaina n. klo 10:00. Muiden aloitus on perjantaina kololta noin klo 17 alkaen. Kaikkien leiri päättyy sunnuntaina iltapäivällä n. klo 14 Erävalkeassa.

Leirin päättäjäiset alkavat klo 13. Päättäjäisissä uudet partiolaiset ja ikäkaudesta toiseen siirtyneet antavat partiolupauksensa. Uudet partiolaiset saavat myös huivin. Huoltajat ovat tervetulleita päättäjäisiin.

Huoltajia tarvitaan taas auttamaan kuljetuksissa ja huoltotehtävissä (valinta ilmoittautumisessa). Johtajiston voimavarat ovat pitkälti ohjelman toteutuksessa. Huoltajien tehtävät varmistuvat noin viikko ennen leiriä.

Leirikirjeessä tarkemmat tiedot pukeutumisesta, varusteista ja aikataulusta. Huoltajien tehtävät pyritään varmistamaan viikkoa ennen leiriä.

Image Leirikirje Syysleiri 2018

Ilmoittautuminen

Varsinainen ilmoittautumisaika päättyy 27.09. Jälki-ilmoittautuminen on auki 28.09.-4.10.  Ilmoittautuminen on sitova ja voidaan perua vain sairauden tai muun erityisen painavan syyn takia.

Ilmoittaudu Nappula

Retkimaksut

Retkimaksut ovat pe-su 22€ ja la-su 17€, Jälki-ilmoittautuneiden retkimaksut ovat 25€/20€. (perhealennus perheen 3. maksavasta alkaen) Retkimaksuista 1.10. alkaen on lähetetty laskut partiolaisille / alle 18 vuotiaiden osalta heidän huoltajilleen. Leirimaksulaskun eräpäivä on  7.10.18.


Erävalkean 2. syystalkoot lokakuussa. 

Järjestämme lokakuun aikana Erävalkeassa toiset syystalkoot. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
Näin toivomme saavamme ajankohtaiset työt tehdyksi. Viime talkoisiin odotimme 35 osallistujaa, mutta osallistujajoukko jäi reiluun 10 henkeen. Pieni, mutta pippurinen talkoojoukkomme ei mitenkään saanut kaikkia ajankohtaisia talkootöitä tehdyksi. 

Kuivan kesän johdosta nyt on oiva tilaisuus nikkaroida Kotaniemen pitkospuut. Aluspuut ja pintalankut on jo pääosin kannettu maastoon ja alku nikkaroitu. Nyt tarvitaan vain niitä, joilla on intoa ja voimaa hakata nauloja, hieman kaivaa pintamaata suolta ja nostella runkoja ja lankut paikoilleen. 

Ja jos ei jaksa nauloja paukuttaa, voi tehdä muuta kevyempää puuhaa majalla ja saunalla. Ja onhan meillä vielä puiden kärräystä ja pinoamista tarjolla.

Aikataulun selvittyä ilmoittautumislinkki avautuu tutusti tähän. 

Varaathan talkoisiin säänmukaiset vaatteet ja työhanskat sekä talkoomieltä. Myös perheen pienimpien kannattaa ottaa työhanskat. Kuulosuojaimet / korvatulpat on myös hyvä varuste, jos moottorisahaus on käynnissä.

Talkoissa tarjolla kahvia ja purtavaa. 


Adventtikalenteri 2018

Adventtikalenterimyynti 15.10.-5.12.

Adventtikalenterit ovat partiolaisille merkittävä varainhankintakeino, jossa jokainen partiolainen on avainasemassa.
Halukkaat voivat ottaa kalentereita myytäväksi (max. 5 kpl kerralla). Kalentereiden mukana jaetaan info-kirje ja se jaetaan myös sähköpostitse koteihin. 

Parhaat myyjät palkitaan: 

  • tonttu-suoritus-merkki - 10 myytyä kalenteria 
  • Väiski-pipo - 20 myytyä kalenteria
  • Hopeinen tonttumerkki – 50 myytyä kalenteria
  • Kultainen tonttumerkki – 100 myytyä kalenteria

2.11. koko lippukunnan yhteiset myyntitempaukset kaupoilla

Myyntivuoroja varten toteutetaan kysely, johon kaikkien ikäkausien partiolaisten osalta vastataan. Kyselyssä kysytään voiko partiolainen osallistua myyntitempaukseen vai onko estynyt, ja jos voi osallistuja, niin mitkä kellonajat ovat sopivat. Kysely on toteutettu Kuksan kautta ja toimii kuten ilmoittautumiset eli huoltaja vastaa kyselyyn. Kysely on avoinna 11.10. asti.

 

Osallistu Kyselyyn Nappi

Kyselyn perusteella jaetut myyntivuorot ilmoitetaan syysloman jälkeen. 

Joulukortit

Partiolaisten joulukortit tulevat myös myyntiin. Näistä tulee lisätietoa myöhemmin.


16.-18.11. Y2-Ässä

Lounais-Suomen Partiopiirin samoajatapahtuma Pomarkussa

Tapahtuman osallistumismaksu on 45 euroa/henkilö, josta lippukunta maksaa osan. Lisäksi lippukunta maksaa matkakulukorvauksen lippukunnan kulukorvausohjeen mukaisesti.

Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot

Ilmoittautuminen päättyy 1.11.

 

Yhteistyössä

Lounais-Suomen Partiopiiri

Suomen Partiolaiset

Lounais-Suomen Partiopiiri Suomen Partiolaiset ​

 
 
Parkanon kaupunki Parkanon seurakunta

 
 
Oma Säästöpankki Parkanon Säästöpankkisäätiö
   
Sivua viimeksi muutettu Keskiviikko 03. Lokakuuta, 2018 20:22:13 EEST