Loading...
 
 
Kipinäpartio on Parkanossa toimiva partiolippukunta. Tutustu partioon!
 
 

AJANKOHTAISTA

 

Tapahtumat


5.-9.6. HuHu18

Huhu2018

HuHu18 on Lounais-Suomen partiopiirin 15–22 -vuotiaille tarkoitettu partioleiri. Ulvilan Kullaalla järjestettävä leiri kokoaa yhteen noin 700 partiolaista L-SP:stä ja sen ulkopuolelta. Leirin osallistujat ovat 15–18 -vuotiaita ja leirin tekijät ovat 18–22 -vuotiaita.

HuHu järjestetään perinteisesti kolmen vuoden välein, joten samoajilla on kerran mahdollisuus osallistua sinne leiriläisenä, ja vaeltajilla kerran tekijänä. Nuorilta nuorille on tässä avain hienoon tapahtumaan.

HuHu kestää tiistaista lauantaihin. Alla kerrotaan Framil-tapahtumasta, joka alkaa perjantaina. HuHu-leiriläiset voivat halutessaan osallistua molempiin tapahtumiin. Tällöin käytännön tasolla leiriläiset siirtyvät lauantaina Poriin ja liittyvät siellä muun lippukunnan matkaan ja ovat myös Framilla.

Ne HuHulle osallistuvat, jotka osallistuvat myös Framille, saavat alennuksen HuHun osallistumismaksusta sekä Framil:n osallistumismaksusta. Jos osallistuu molempiin tapahtumiin, tulee myös ilmoittautua molempiin ja merkitä molempien tapahtumien ilmoittautumislomakkeille, että osallistuu myös siihen toiseen tapahtumaan.

Lippukunta tulee avustamaan HuHu-leirille osallistuvia leirimaksussa. Hallitus päättää avustuksen suuruudesta maaliskuussa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja päättyy 16.3.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen HuHun nettisivuilla: http://huhuleiri.fi/


8.-10.6. Framil 2018

Framil Logo Lowres 370x260

Framil 2018 on ennennäkemätön partion suurtapahtuma, joka järjestetään Porissa kesäkuussa. Tapahtumaan odotetaan 5000 osallistujaa, ja siellä on luvassa omaa ohjelmaa kaikille partion ikäkausille ja niiden johtajille. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös ei-vielä-partiolaiset, eli vaikka kaverit tai perheenjäsenet. Tapahtuman järjestävät Lounais-Suomen Partiopiiri yhteistyössä Porin kaupungin kanssa.

Framil-tapahtuma perustuu yhdenvertaisuuteen, rauhankasvatukseen ja omiin unelmiin uskomiseen. Jokaiselle ikäkaudelle on omaa ohjelmaa liittyen toimintaan maalla, vedessä ja ilmassa. Jokaiselle ikäkaudelle on esimerkiksi luvassa lauantaina omaa iltaohjelmaa ja sunnuntaina kaikille yhteiset päättäjäiset.

Tapahtuman osallistumismaksu on korkeintaan 65 euroa. Lopullinen hinta selviää ilmoittautumisajan päätyttyä. Lippukunta järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen sekä tulee avustamaan osallistujia osallistumis- ja matkakustannuksissa. Hallitus päättää avustuksesta maaliskuussa.

HuHu-samoajaleiri järjestetään samalla viikolla Framil-tapahtuman kanssa. Sinne samoajat voivat osallistua leiriläisinä ja vaeltajat tekijöinä. HuHu on tiistaista lauantaihin, ja Framil perjantaista sunnuntaihin. Samoajat ja vaeltajat, jotka osallistuvat HuHulle ja Framil:lle siirtyvät HuHun päättyessä lauantaina Poriin ja liittyvät lippukunnan menoon mukaan. Samoajat, jotka osallistuvat vain Framil:lle, voivat halutessaan perjantai-illan ohjelmaksi valita osallistumisen HuHu-leirin päätösbileisiin.

Sekä Huhulle että Framille osallistuvat saavat alennuksen HuHun osallistumismaksusta sekä Framil:n osallistumismaksusta. Jos osallistuu molempiin tapahtumiin, tulee myös ilmoittautua molempiin ja merkitä molempien tapahtumien ilmoittautumislomakkeille, että osallistuu myös siihen toiseen tapahtumaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja päättyy 28.3.

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautuminen http://framil2018.fi/


 

 

 

 

 

Lounais-Suomen Partiopiiri

Suomen Partiolaiset

Lounais-Suomen Partiopiiri Suomen Partiolaiset ​
Sivua viimeksi muutettu Sunnuntai 11. Maaliskuuta, 2018 22:28:43 EET