Image Kipan vastuulla oli kisan avaava lähtötehtävä, joka suoritettiin Kurikanniskalla, Siikaisissa. Tehtävänä oli nikkaroida mallin ja ohjeiden mukainen vesimylly, jonka toimivuus lopuksi testattiin kaatamalla vettä myllyyn. Kipalaisten hommiin kuuluivat mm. materiaalien jako, suoritusten valvonta sekä lopuksi myllyjen arvostelu.

Lähtötehtävän lisäksi lippukunnan vastuulla oli yhden yörastitehtävän palautus. Yörasti paikkana oli Merimaan leirikeskus Merikarvialla. Tilanteen niin vaatiessa, hoidimme lopulta myös ilmoittautumista yörastille, kahden tehtävän, halsterin ja jätkänkynttilän, palautuksen ja niiden arvostelun, sekä lisäksi niihin liittyviä paperitöitä. Puuhaa siis todella piisasi, eikä aika päässyt käymään pitkäksi. Ja mahtuipa lauantaille vielä yksi kadonneiden etsintä operaatiokin. Kaiken kaikkiaan kilpailu oli lopulta hyvin onnistunut, mikä kävi ilmi myös kilpailijoiden palautteesta.

Kuvia kisoista tulee lähiaikoina kuvagalleriaan. Lisää itse kilpailusta löydät osoitteesta http://www.osmonsolmu.fi/kr7/.