Seikkailijaikäkauden ohjelmaan kuuluu maastoleikki/peli, jonka tarkoituksena on testata ja harjoitella partiossa opittuja taitoja ja tietoja. Sepeli muistuttaa hieman partiotaitokilpailuja, sillä myös siinä kuljetaan kartan avulla rastilta toiselle monipuolisia tehtäviä suorittaen. Seikkailija vartion mukana kulkee saattaja, joka auttaa tarpeen mukaan vartiota suunnistamisessa rastilta toiselle. KiPasta sepeliin osallistui kaksi vartiota, joissa kummassakin oli mukana saattajana seikkailijoiden äitejä. Mitä tapahtui itse Sepelissä, siitä voitte lukea tämän vuoden Partsikasta, joka ilmestyy toukokuussa.

Sepeli 2014_01.jpg

Rastihenkilöt kertaamassa laavun pystytystä.

 

KiPalaisia oli myös järjestely tehtävissä. Lippukuntamme vastasi Laavu-rastista, jossa vartion tehtävänä oli pystyttää laavu, kajauttaa ilmoille jokin partiohuuto ja lopuksi pakata laavu pussiinsa. Laavun pystytys onnistui kaikilta hyvin, melko kovasta tuulesta huolimatta. Rastimme rastihenkilöinä toimivat tarpojavartio Huuhkajat, samoajavartio Steel Hawks sekä kaksi aikuista johtajaa.  Huuhkajien ja Steel Hawksien tehtävänä rastilla oli antaa vartiolle tehtävänanto, valvoa suoritusta sekä tarvittaessa ohjeistaa ja opettaa laavun pystytykseen liittyviä jippoja. Sekä Huuhkajat että Steel Hawksit hoitivat tehtävänsä esimerkillisellä tavalla, ja moni seikkailija varmasti oppikin paljon laavun pystytyksestä ja purkamisesta. Samalla he pääsivät opettelemaan rastihenkilötaitoja, joita varmasti tarvitaan tulevissa kilpailujärjestelytehtävissä.

Sepeli 2014_02.jpg

Huuto, huuto!!

 

Päivän päätteeksi Korsukylässä oli alueemme kokous, johon osallistui lippukunnan johtajia. Muiden lähtiessä kotiin, Steel Hawksit jäivät yöksi tarpoja- ja samoajatapahtumaan, jossa oli ainakin saunottu kotasaunassa.